Oferta

SUSZE OWOCOWE

SUSZONE WYTŁOKI JABŁKOWE

Wytłoki jabłkowe powstają podczas produkcji soku lub koncentratu jabłkowego, a następnie podlegają procesowi suszenia. Starannie wysuszone wykorzystywane są w przemyśle spożywczym, m.in. do produkcji pektyn i herbatek owocowych oraz w przemyśle paszowym.

Suszone wytłoki jabłkowe oferowane są w następujących frakcjach: wysuszony wytłok, fix, puder.

Forma pakowania w zależności od potrzeb klienta: luzem, big-bag, worek polipropylenowy lub worek papierowy.

SUSZONE WYTŁOKI CZARNEJ PORZECZKI

Wytłoki porzeczki czarnej powstają podczas produkcji soku lub koncentratu porzeczkowego. Starannie wysuszone wykorzystywane są w przemyśle spożywczym i paszowym oraz jako naturalny barwnik.

Suszone wytłoki porzeczki czarnej oferowane są w następujących frakcjach: wysuszony wytłok, fix, puder lub pestka.

Forma pakowania w zależności od potrzeb klienta: luzem, big-bag, worek polipropylenowy lub worek papierowy.

SUSZONE WYTŁOKI ARONII

Wytłoki aronii powstają podczas produkcji soku lub koncentratu aroniowego.
Starannie wysuszone wykorzystywane są w przemyśle spożywczym i paszowym oraz jako naturalny barwnik.

Suszone wytłoki aronii oferowane są w następujących frakcjach: wysuszony wytłok, fix, puder.

Forma pakowania w zależności od potrzeb klienta: luzem, big-bag, worek polipropylenowy lub worek papierowy.

SUSZONE WYTŁOKI MALINY

Wytłoki maliny powstają podczas produkcji soku lub koncentratu malinowego.
Starannie wysuszone wykorzystyuszone wytłokiwane są w przemyśle spożywczym i paszowym.

Suszone wytłoki maliny oferowane są w następujących frakcjach: wysuszony wytłok, fix, puder lub pestka.

Forma pakowania w zależności od potrzeb klienta: luzem, big-bag, worek polipropylenowy lub worek papierowy.

SUSZONE WYTŁOKI TRUSKAWKI

Wytłoki truskawki powstają podczas produkcji soku lub koncentratu truskawkowego.
Starannie wysuszone wykorzystywane są w przemyśle spożywczym i paszowym.

Suszone wytłoki truskawki oferowane są w następujących frakcjach: wysuszony wytłok, fix, puder lub pestka.

Forma pakowania w zależności od potrzeb klienta: luzem, big-bag, worek polipropylenowy lub worek papierowy.

KONCENTRATY OWOCOWE

Otrzymywane w procesie tłoczenia ze świeżych owoców. Mogą być wykorzystywane:

  • w przemyśle spożywczym jako półprodukt do produkcji soków i napojów, dodatek smakowy do napojów mlecznych i deserów, naturalny barwnik.
  • w przemyśle winiarskim i spirytusowym do produkcji win owocowych, nalewek, likierów.

OWOCE

Świeże owoce do konsumpcji i do przetwórstwa spożywczego.